Om Porebeton Montør Gruppen

Porebeton Montør Gruppen

er et mellemstort byggefirma, som har speciale i at arbejde inden for murerfaget. Vi har stor erfaring inden for byggebranchen vedrørende murerarbejder, og vi tilbyder totalløsninger inden for porebeton. Med mange års erfaring inden for porebeton, er vi blevet i stand til at tilbyde vores kunder, inden for det private såvel som erhverv, en optimal løsning i forbindelse med alle typer af opgaver – store såvel som små. Vi stiller store krav til os selv og tilstræber altid at være et skridt foran. Kvalitet og flexibilitet er nøgleord for vores virksomhed. Vi levere alle projekter til konkurrencedygtige priser.

 

Vi har haft projekter i mange områder i Danmark: Sjælland,Fyn og Jylland. Størrelser af projekter op til 25.000 m2. Det er vigtigt for os at overholde tidsaftalter med kunder, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi har gennem tiden arbejdet på mange forskellige projekter og har således tilegnet os stor ekspertise igennem byggeprocesserne.

 

Vi har dygtige og erfarende medarbejdere, med minimum 5 års erfaring indenfor byggeri. Vi har forskellige arbejdsgrupper (fra 2 op til 10 murer) som har egen transport og værktøj. Vores medarbejdere er eksperter indenfor hver deres område.

Vores mission

Porebeton Montør Gruppens væsentligste opgave er at give vores kunder den bedst mulige oplevelse. Kundetilfredshed er en af de grundlæggende værdier bag virksomhedens filosofi. Vi stræber konstant efter måder hvorpå vi kan forbedre kvaliteten af vores arbejde, samtidig med fortsat at kunne tilbyde en konkurrencedygtig pris. I Porebeton Montør Gruppen arbejder vi uafbrudt på at blive endnu dygtigere, og i takt med at vores virksomhed bliver større, fortsætter vi med at udvikle og forbedre os.

Porebeton Montør Gruppen har et mål om at blive ved med at vokse, men uden at gå på kompromis med det, som vi står for!  

100%

Kvalitet

I Porebeton Montør Gruppen anvender vi udelukkende materialer af den bedste kvalitet, så vi kan sikre at det udførte arbejde lever op til den højeste standard

100%

Kundetilfredshed

Hos os vægtes kundetilfredsheden højest af alt. For Porebeton Montør Gruppen er det helt essentielt, at alle kundens ønsker og kriterier bliver opfyldt, hvilket vi sikrer igennem en tæt, løbende dialog.

100%

Konkurrencedygtige priser

I Porebeton Montør Gruppen har vi igennem tiden fundet den bedste mellemvej for prisen og kvaliteten. Derfor sikrer vi den bedste kvalitet til en konkurrencedygtig pris.